Popbands

Popbands

Onder leiding van een bandcoach kun je leren en ervaren hoe het is om in een pop- of rockband te spelen! Speelniveau is niet van belang want: Al doende leer je bij de SMK. Wekelijks wordt er gerepetereerd in volledig ingerichte bandlokalen, onder leiding van een bandcoach. Alles is aanwezig: van een zanginstallatie, een drumstel en versterkers, tot en met de instrumenten. Er zijn zelfs mogelijkheden om op te nemen. De bands van de SMK doen regelmatig mee aan optredens binnen en buiten de school!

Graag stellen we de bands even voor: 

 

MIXED & CONFUSED

Deze popband, bestaande uit vijf muzikanten tussen de 18 en 55 jaar, timmert aan de weg met nummers van Fleetwood Mac, Four Non Blondes en Passenger. De bandleden repeteren onder leiding van Sevrien Schreurs op donderdagavond om 21:00 in Kerkrade.

 

FROM NOWHERE

De zogenaamde promoband van de SMK bestaat uit getalenteerde leerlingen tussen de 17 en 21 jaar. Naast hun instrumentale/zangles repeteren ze een keer in de twee weken onder leiding van Sevrien Schreurs op woensdag in Landgraaf om 20:10 uur. Muziekstijl is pop en rock.

 

ANGEL FAILURE

Deze rockband repeteert op vrijdag om 19:10 uur in Kerkrade. De bandleden houden van stevige rockmuziek, zoals AC/DC, Rage Against The Machine en Muse.

 

NO VACANCY

Deze band bestaat uit volwassen muzikanten. Ze spelen een gevarieerde selectie van klassiekers uit het pop/rockrepertoire. Van nummers van de Beatles en CCR tot Golden Earing en The Scene. Op woensdagavond om 19:00 uur repeteren zij in Kerkrade onder leiding van Frans Frijns.’

 

RAW

Deze band speelt pop- en rockmuziek. De vijf leden zijn in de leeftijd van 14 tot 17 jaar en zij repeteren op de dinsdagavond in Landgraaf, om 19.00 uur, onder leiding van Sevrien Schreurs. Ze zijn naast repeteren nog druk bezig met het vinden van een bandnaam.

 

STUCK TOGETHER

Stuck Together is de pop-/bigband van de SMK. Van drums tot gitaar tot trombones en saxofoons: deze band is het meest gemeleerde gezelschap binnen de muziekschool! De muzikanten spelen muziek van Amy Winehouse tot Billy Joël en Bruno Mars. Om de week repeteren ze in Kerkrade op donderdag om 19:15, onder leiding van Marc Knoben. Uitbreiding van de blazerssectie is mogelijk: Saxofonisten, trombonisten, bugelspe(e)l(st)ers, maar ook klarinettisten zijn van harte welkom om mee te komen spelen!

 

Lesgeld berekening

Lesgeld berekening

Lesgelden zijn afhankelijk van lesvorm, leeftijd en woonplaats van de cursist. Om een juiste lesgeldindicatie* te tonen moet je in onderstaande selectievelden kiezen wat op de cursist van toepassing is. De lesgelden voor de jaarcursussen die in deze module worden getoond, gelden voor een volledig schooljaar. Start je later in het schooljaar, dan betaal je alleen voor de lessen vanaf de startdatum van je inschrijving.

*Aan de opgave van deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Leeftijd:
Aanmelden

Aanmelden

Wanneer je je aanmeldt voor een proefles kun je de optie ‘betalen per factuur’ invullen.

NB: Bij groepslessen verschijnt in het menu de startdatum van de cursus. Er kan echter het hele jaar door worden aangemeld. Negeer de datum, en kies de dag, tijd en locatie die gewenst is.

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Wanneer je je aanmeldt voor een proefles kun je de optie ‘betalen per factuur’ invullen.

NB: Bij groepslessen verschijnt in het menu de startdatum van de cursus. Er kan echter het hele jaar door worden aangemeld. Negeer de datum, en kies de dag, tijd en locatie die gewenst is.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht