Popbands

Popbands

Onder leiding van een bandcoach kun je leren en ervaren hoe het is om in een pop- of rockband te spelen! Speelniveau is niet van belang want: Al doende leer je bij de SMK. Wekelijks wordt er gerepetereerd in volledig ingerichte bandlokalen, onder leiding van een bandcoach. Alles is aanwezig: van een zanginstallatie, een drumstel en versterkers, tot en met de instrumenten. Er zijn zelfs mogelijkheden om op te nemen. De bands van de SMK doen regelmatig mee aan optredens binnen en buiten de school!

Graag stellen we de bands even voor: 

 

FOOLS’ MATTER

De zogenaamde promoband van de SMK bestaat uit getalenteerde leerlingen tussen de 16 en 26 jaar. Naast hun instrumentale les of zangles repeteren ze een keer in de twee weken onder leiding van Sevrien Schreurs op woensdag in Landgraaf om 20:10 uur. Muziekstijl is pop en rock.

 

MIXED & CONFUSED

Deze popband, bestaande uit zes muzikanten tussen de 18 en 55 jaar, timmert aan de weg met nummers van Fleetwood Mac, Four Non Blondes en Passenger. De bandleden repeteren onder leiding van Sevrien Schreurs op donderdagavond om 21:00 in Kerkrade.

 

GROUNDED

Grounded timmert aan de weg sinds september 2022 en bestaat uit een zangeres, twee gitaristen, een bassiste en een drummer. Ze spelen rocknummers van o.a. Ghost, Adam Lambert en Foo Fighters. De leeftijden variëren tussen 16 en 26 jaar. Ze repeteren op de dinsdag om 19.20 uur in Landgraaf o.l.v. Sevrien Schreurs.

 

NO VACANCY

Deze band bestaat uit volwassen muzikanten. Ze spelen een gevarieerde selectie van klassiekers uit het pop/rockrepertoire. Van nummers van de Beatles en CCR tot Golden Earing en The Scene. Op dinsdagavond om 19:00 uur repeteren zij in Kerkrade onder leiding van Frans Frijns.

 

VOICECRACK

Voicecrack bestaat sinds september 2022. De bandleden – een zangeres, twee gitaristen een bassiste en een drummer – zijn tussen de 12 en 17 jaar oud. Op hun repertoire staan nummers van The Cranberries, Artic Monkees, Greenday en Joan Jett. Ze repeteren op de vrijdag om 19.30 uur in Kerkrade o.l.v. Sevrien Schreurs.

 

STUCK TOGETHER

Stuck Together is de pop-/bigband van de SMK. Van drums tot gitaar tot trombones en saxofoons: deze band is het meest gemeleerde gezelschap binnen de muziekschool! De muzikanten spelen muziek van Amy Winehouse tot Billy Joël en Bruno Mars. Om de week repeteren ze in Kerkrade op donderdag om 19:15, onder leiding van Marc Knoben. Uitbreiding van de blazerssectie is mogelijk: Saxofonisten, trombonisten, bugelspe(e)l(st)ers, maar ook klarinettisten zijn van harte welkom om mee te komen spelen!

 

Lesgeld berekening

Lesgeld berekening

Lesgelden zijn afhankelijk van lesvorm, leeftijd en woonplaats van de cursist. Om een juiste lesgeldindicatie* te tonen moet je in onderstaande selectievelden kiezen wat op de cursist van toepassing is. De lesgelden voor de jaarcursussen die in deze module worden getoond, gelden voor een volledig schooljaar. Start je later in het schooljaar, dan betaal je alleen voor de lessen vanaf de startdatum van je inschrijving.

*Aan de opgave van deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Leeftijd:
Aanmelden

Aanmelden

Goed om te weten:

  • Wanneer je je aanmeldt voor een gratis proefles gelieve de optie ‘betalen per factuur’ invullen.
  • Afhankelijk van beschikbare plekken, kun je bij groepslessen na de getoonde startdatum instromen.
  • De oriëntatie- en minutenkaarten kunnen alleen per automatische incasso worden voldaan, in 1 termijn. Denk aan het invullen van je IBAN!
Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Goed om te weten:

  • Wanneer je je aanmeldt voor een gratis proefles gelieve de optie ‘betalen per factuur’ invullen.
  • Afhankelijk van beschikbare plekken, kun je bij groepslessen na de getoonde startdatum instromen.
  • De oriëntatie- en minutenkaarten kunnen alleen per automatische incasso worden voldaan, in 1 termijn. Denk aan het invullen van je IBAN!
Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht