Leskaarten

Leskaarten

SMK biedt twee soorten leskaarten: de oriëntatiekaart en de minutenkaart.

 

Oriëntatiekaart
Met de oriëntatiekaart kun je in vijf of tien lessen kennismaken met één-op-één muziekles bij SMK. Deze kaart is daarom geschikt als je nog twijfelt over je instrumentkeuze.

Je kunt kiezen uit 5 of 10 lessen. Een kaart van 10 lessen kan maar één keer worden gekocht. Een kaart van 5 lessen kan twee keer worden gekocht, in het geval dat je twee verschillende instrumenten wil proberen.

 

Minutenkaart
Wil je les volgen op een tweede instrument, of wil je verder met je huidige lessen, maar zitten je subsidiejaren erop? Of heb je wisselende werktijden en kun je niet wekelijks op dezelfde tijd les volgen? Dan is een minutenkaart een handige optie.

Je kunt kiezen uit kaarten van 200 of 600 minuten. Een minutenkaart kan onbeperkt worden gekocht.

 

Spelregels

  • Om een leskaart aan te schaffen, kies je eerst een instrument of zangles. Meld je dan aan voor de lesvorm van je keuze.
  • Je kunt de leskaart zien als een soort ‘knipkaart’. Datum en tijd van elke les spreek je met je docent af. Als de kaart vol is kun je, zonder verdere verplichtingen, stoppen met de lessen.
  • Een oriëntatie- of minutenkaart is gedurende één schooljaar geldig. Het gekochte aantal lessen moet binnen dat schooljaar worden opgemaakt. Niet gevolgde lessen zijn niet overdraagbaar naar een nieuw schooljaar.
  • Meld je je niet, of te laat (uiterlijk 24 uur van te voren) af voor je les, dan wordt de les als gegeven aangemerkt.
  • De kaarten zijn niet verkrijgbaar voor klassikale lessen of voor ensembles.

Tip: leskaarten zijn ook geschikt als kado!