Nieuws

SMK genomineerd voor Limburgse Popprijs

Genomineerd
De SMK is genomineerd voor de Limburgse Popprijs in de categorie ‘Beste Muziekorganisatie’. Deze categorie richt zich op organisaties en innovatieve en/of educatieve projecten die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkelingen binnen de Limburgse popmuziek.
Uitreiking
Op donderdag 10 maart wordt de winnaar bekend gemaakt in poppodium DE NIEUWE NOR in Heerlen. Tevens wordt de uitreiking live uitgezonden op L1 tv.
Limburgse Popprijs
De Limburgse Popprijzen zijn jaarlijks terugkerende awards die worden uitgereikt aan Limburgse acts, artiesten, ondernemers en organisaties die in dat jaar de meest significante bijdrage hebben geleverd aan de Limburgse popmuziek. Een externe commissie, bestaande uit professionals uit de Limburgse en Nederlands muziekindustrie, zal zich buigen over alle inzendingen. Onder leiding van voorzitter Kiki van Aubel worden alle genomineerde kandidaten besproken en worden er voor elke categorie drie acts en organisaties genomineerd. Daarna zal elk commissielid vanuit de genomineerden een persoonlijke winnaar selecteren.