Team
Annick Keehnen

Annick Keehnen

CONSULENT

“Hebben jullie er weer zin in?” Dat is de zin waar ik een muziekles elke week mee start. Ik vind het heerlijk om iedere keer die vrolijke gezichten weer te zien. Dat geeft veel energie om de muzieklessen te starten. Want dat is wat ik het liefste doe, muziekles geven op een diversiteit aan basisscholen. Met als voorkeur de bijzondere basisscholen.

Ik ben altijd bezig geweest met muziek, van spelen in een vereniging, tot het bezoeken van veel (muziek)festivals. Het lag dan ook voor de hand dat ik naar het conservatorium ging, om op die manier meer mensen in aanraking te laten komen met dit geweldige fenomeen wat muziek kan doen met je. Na mijn afstuderen heb ik veel ervaring opgedaan met de verschillende mogelijkheden die muziekonderwijs biedt. Als freelancer werkte ik mee aan muzikale voorstellingen/producties, als vaste muziekjuf op een basisschool en middelbare school, maar ook het ontwikkelen van nieuwe cursussen is mij niet vreemd.

Na een tijd overal en nergens te hebben gewerkt, ben ik nu geland bij de SMK, waar ik elke week weer de kinderen verblijd met mijn muzieklessen in de klas. Een muziekles waar plezier voorop staat en waar de kinderen mogen zíjn. Iedereen op zijn eigen manier, maar hopelijk allemaal met heel veel plezier.