Team
Bas Kokkelmans

Bas Kokkelmans

CONSULENT

Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in ons gezin. Met de piano centraal in huis was er altijd muziek bij ons thuis. Na de middelbare school heb ik de Pabo en het Conservatorium in Maastricht afgerond.

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in het middelbaar onderwijs heb ik in 2022 de overstap gemaakt naar de SMK. Hier mag ik als consulent muzieklessen verzorgen op diverse basisscholen in de regio.

Naast mijn werkzaamheden als muziekdocent treed ik op als Singer/Songwriter. De afgelopen jaren heb ik op diverse plekken mooie optredens mogen verzorgen. Heel kleine intieme settings, maar ook grote uitverkochte evenementen. Een combinatie van eigen werk en covers zorgt voor een afwisselend programma.

In mijn lessen is een individuele aanpak een speerpunt. Iedere leerling is uniek, iedereen beleeft muziek op zijn/haar eigen manier. Op welke manier kan ik leerlingen triggeren om een zo goed mogelijk resultaat te behalen, waarbij plezier in het muziek maken voorop staat. Dat is de vraag die ik me elke dag weer opnieuw mag stellen.

De hele dag met muziek bezig mogen zijn, een mooiere baan bestaat niet!