Team
Margot Dicke

Margot Dicke

DOCENT ZANG POP/ROCK

Met een vader als pianist en een moeder als gitaardocente groeide ik op in een zeer muzikaal gezin. Al vanaf mijn achtste volgde ik zanglessen en met het zingen ben ik nooit meer gestopt! Ik heb lessen in veel verschillende genres gevolgd door de jaren heen en in een aantal bands gezongen en opgetreden. Daarna begon ik aan de opleiding Musical-artiest te DAPA in Den Haag.

Na deze veelzijdige opleiding afgerond te hebben ben ik acht jaar geleden begonnen met het oprichten van mijn eigen zangschool aan huis: Zing Je Mee. Dit is inmiddels ook uitgebreid tot webshop waarop ik allerlei zangspullen voor zangers verkoop. Vanuit hier heb ik ook veel workshops gegeven aan alle leeftijden, kinderfeestjes georganiseerd, studio-ervaring opgedaan met voice-overs en zangprojecten, meegedaan als zangeres aan tv-programma’s, in een aantal theaterproducties gestaan en zangles gegeven op scholen en muziekscholen. Waar sinds september 2022 ook SMK toe behoort! Het is heel fijn om als zangdocente bij de SMK te werken, niets zo inspirerend als een muziekschool waar om je heen overal de creativiteit vloeit.

Naast het lesgeven treed ik nog veel op met mijn pop-duo op bruiloften, feestjes en evenementen.

Tijdens de zanglessen vind ik het heel belangrijk om aan verschillende aspecten te werken met elkaar. Uiteraard muzikaliteit en technieken, maar ook plezier, zelfverzekerdheid, eigenheid, interpretatie en presentatie. Ik maak in de lessen ook gebruik van verschillende zangtechnieken, omdat het toch altijd maatwerk is. Bij de één werkt bijvoorbeeld CVT super en de ander voelt zich thuis bij EVTS. De perfecte les is naar mijn mening een moment van ontspanning en plezier en waarin je elke keer iets nieuws leert.