Team
Marjolein Jeurissen

Marjolein Jeurissen

CONSULENT | DOCENT KLEUTERMUZIEK/MUZIKIDS

Geboren in Thorn en met een muzikale familie was het niet de vraag óf ik bij de harmonie zou gaan, maar bij wélke harmonie. Zo begon ik al vroeg met slagwerklessen bij Kreato en ging ik bij de drumband van de Koninklijke harmonie spelen. Tegenwoordig speel ik ook bij de harmonie. In 2019 studeerde ik af als Docent Muziek en meteen daarna ben ik begonnen bij de SMK. Daar werk ik als consulent en als docent Kleutermuziek en Muzikids.

Tijdens mijn studententijd heb ik in een coverbandje gespeeld: Into the Blue. Ongeveer drie jaar lang speelden we in verschillende cafeetjes in Maastricht en omstreken. In die periode begon ik ook als dirigent van een jongerenkoor in Houthem. Dat doe ik nog steeds met veel plezier.

Door bij de Drumband en Harmonie te spelen, heb ik al jong geleerd dat er niks mooiers is dan samen muziek maken. Dat gevoel werd alleen maar versterkt bij het bandje en koor. Er ontstaat een connectie, die niet op andere manieren te maken is – op een ander niveau. Dat is voor mij de essentie van muziek maken en dat probeer ik ook zo goed mogelijk over te brengen aan mijn leerlingen: sámen muziek beleven.

Overige teamleden