Team
Patricia van Bogaert

Patricia van Bogaert

CONTROLLER

Ik ben Patricia van Bogaert, controller bij de SMK en woonachtig in Maastricht. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig met wandelen en zwemmen, ga ik geregeld naar een concert (zowel klassiek als pop) en bezoek ik graag een bioscoop of museum.

Sinds 1 april 2011 ben ik met veel enthousiasme werkzaam bij de SMK, eerst als administrateur, later als controller. Daarvoor heb ik ongeveer 20 jaar in de ‘keuken’ mogen kijken bij twee architectenbureaus in Maastricht.

Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van de jaarrekening, begroting en tussentijdse budgetoverzichten, het bewaken van de liquiditeitspositie en de projectadministratie. Daarnaast verricht ik een aantal HR werkzaamheden en geef ik leiding aan de administratie.

Om dit werk te kunnen doen moet je bepaalde controlemechanismen in je werk inbouwen en de voortgang van activiteiten of taken middels acties bewaken en controleren.

Voor de komende jaren zie ik het als een plezierige uitdaging verbeteringen aan te brengen binnen de financiële kolom. Maar ook samen ervoor gaan, bijdragen aan het laten groeien en bloeien van de SMK en medewerkers, dat is waar ik warm voor loop!