Team
Rachelle Lennartz

Rachelle Lennartz

CONSULENT

Op negenjarige leeftijd ben ik begonnen met blokfluitles. Toen ik 11 was kreeg ik interesse in de piano en dit bleek echt mijn instrument te zijn! Tijdens de muziekles in de bovenbouw van de middelbare school kwam ik erachter dat ik het ook ontzettend leuk vond om te zingen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om van mijn grootste hobby mijn beroep te maken! Na het behalen van mijn vwo diploma in 2017 heb ik in juli 2021 de opleiding Docent Muziek aan het Conservatorium in Maastricht afgerond.

Op dit moment geef ik muziekles aan de groepen 1 t/m 8 in het basisonderwijs. Naast mijn werkzaamheden bij de SMK geef ik ook les in het voortgezet onderwijs. Hier geef ik het vak Kunst & Cultuur in de onderbouw en Muziek in de bovenbouw. Naast muziek heeft kunst en geschiedenis mij ook altijd geïnteresseerd. Het is ontzettend leuk en bijzonder om les te mogen geven aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar. De afwisseling geeft me enorm veel energie.

In mijn lessen staat plezier voorop. Het is prachtig om te zien hoe kinderen opbloeien als ze muziek maken of met muziek bezig zijn. Het is nog mooier als kinderen erachter komen dat ze eigenlijk veel meer met het vak muziek hebben dan ze dachten!